Välkommen till Elgiganten Luleå

Elgiganten i Luleå är inte bara en butik; det är en central plats för alla dina elektronikbehov. Från de senaste smarttelefonerna till avancerade hushållsapparater, erbjuder Elgiganten ett omfattande utbud av produkter.

Med fokus på kundservice och tillgänglighet, har Elgiganten Luleå blivit en favorit bland lokalbefolkningen och besökare likaså.

 • Produktutbud
  • Smarttelefoner och tillbehör
  • Datorer och datortillbehör
  • Ljud- och bildprodukter
  • Hushållsapparater och köksutrustning
 • Tjänster
  • Personlig rådgivning
  • Installation och inställningar
  • Reparationer och support
  • Garanti och försäkringar
 • Engagemang i samhället
  • Evenemang och workshops
  • Stöd till lokala initiativ
Avdelning Öppettider Kontaktinformation
Elektronik Måndag – Fredag: 10:00 – 20:00
Lördag: 10:00 – 18:00
Söndag: 11:00 – 17:00
Telefon: 0920-123456
E-post: [email protected]
Hushållsapparater Måndag – Fredag: 10:00 – 20:00
Lördag: 10:00 – 18:00
Söndag: 11:00 – 17:00
Telefon: 0920-654321
E-post: [email protected]

Produktsortiment och Tjänster

I Elgiganten Luleå hittar du allt från de senaste TV-apparaterna, datorerna och mobiltelefonerna till ett brett utbud av vitvaror och smarthem-produkter. Förutom produkter, erbjuder butiken även tjänster som installation, reparation och dataåterställning. Detta gör Elgiganten till en helhetsleverantör för teknikintresserade.

Kundupplevelse i Fokus

Att handla på Elgiganten Luleå är mer än en affärstransaktion; det är en upplevelse. Med en välutbildad personal som är redo att svara på frågor och ge rekommendationer, strävar Elgiganten efter att göra varje besök så informativt och angenämt som möjligt. Butiken är rymlig och välorganiserad, vilket gör det enkelt för kunder att hitta vad de söker.

Specialerbjudanden och Kampanjer

Elgiganten Luleåär känd för sina konkurrenskraftiga priser och regelbundna kampanjer. Med veckovisaerbjudanden,rea-dagarsom Black Friday, och exklusiva rabatter för medlemmar, finns det alltid ett tillfälle att göra en bra affär. Detta gör Elgiganten till en populär plats för både budgetmedvetna och teknikentusiaster. Läs artikeln om ämnet Elgiganten Jönköping här.

E-handel och Click & Collect

För de som föredrar att handla online erbjuder Elgiganten Luleå en smidig e-handelsplattform. Med tjänsten Click & Collect kan kunder beställa produkter på nätet och hämta ut dem i butiken inom bara några timmar. Detta bekväma alternativ sparar tid och gör det möjligt för kunderna att dra nytta av online-exklusiva erbjudanden.

Servicecenter och Teknisk Support

Elgiganten Luleå förstärker kundservicen genom att ha ett eget servicecenter. Här kan kunder få hjälp med allt från enkel felsökning till mer komplexa reparationer. Dessutom erbjuder Elgiganten teknisk support för att hjälpa kunder med inställningar och optimering av sina enheter.
Elgiganten i Luleå erbjuder ett brett sortiment av elektronik och vitvaror för alla dina hushållsbehov.

Hållbarhet och Återvinning

Hållbarhetär en viktig del av Elgigantens verksamhet. Butiken erbjuder återvinningsstationer där kunder kan lämna sina gamla elektronikprodukter. Genom att främja återvinning och ansvarsfull konsumtion, bidrar Elgiganten Luleå till en mer hållbar framtid. Här finns en artikel på samma tema: Elgiganten Umeå.

Community Engagemang

Elgiganten Luleå är engagerad i lokalsamhället och deltar i olika evenemang och initiativ. Genom att sponsra lokala aktiviteter och utbildningsprogram, visar Elgiganten sitt stöd för Luleås invånare och dess utveckling.

Plats och Öppettider

Beläget i hjärtat av Luleå, är Elgiganten lättillgängligt både med bil och kollektivtrafik. Butiken erbjuder fri parkering och har generösa öppettider, vilket möjliggör shopping när det passar kunden bäst. Information om aktuella öppettider finns alltid tillgänglig på Elgigantens webbplats.

Elgiganten Luleå – Din Destination för Elektronik och Mer

Elgiganten i Luleå är inte bara en butik; det är en central plats för alla dina elektronikbehov. Från de senaste smarttelefonerna till avancerade hushållsapparater, erbjuder Elgiganten ett omfattande utbud av produkter. Med fokus på kundservice och tillgänglighet, har Elgiganten Luleå blivit en favorit bland lokalbefolkningen och besökare likaså.

 1. Elgiganten i Luleå erbjuder en bred palett av elektronikprodukter, allt från smarttelefoner till hushållsapparater.
 2. Kundservice och tillgänglighet står i centrum, vilket gör butiken till en omtyckt destination.
 3. Elgiganten i Luleå är inte bara en affär, det är en viktig del av den lokala gemenskapen.