Elgiganten Uppsala – Din Destination för Elektronik och Mer

Elgiganten har etablerat sig som en av de främsta destinationerna för hemelektronik och vitvaror i Uppsala. Med ett brett sortiment som täcker allt från de senaste smarttelefonerna till energieffektiva kylskåp, är det en butik som välkomnar teknikentusiaster och hushåll som söker kvalitetsprodukter.

Butiken är lättillgänglig, belägen nära handelsområden och med goda kommunikationsmöjligheter, vilket gör det enkelt för kunderna att besöka.

Viktiga Avdelningar hos Elgiganten Uppsala

 • Elektronik
  • Smarttelefoner och tillbehör
  • Laptops och stationära datorer
  • TV-apparater och ljudsystem
 • Vitvaror
  • Kylskåp och frysar
  • Spisar och ugnar
  • Diskmaskiner
 • Spel och Konsoler
  • PlayStation, Xbox och Nintendo
  • Spel och tillbehör

Nyckelfakta om Elgiganten Uppsala

Aspekt Information
Adress Boländerna, Uppsala
Öppettider Måndag-Fredag: 10-20, Lördag-Söndag: 10-18
Sortiment Hemelektronik, vitvaror, datorer, mobiltelefoner, spel
Tjänster Installation, support, försäkring
Parkering Gratis parkering för kunder

Produktsortiment och Tillgänglighet

När man kliver in i Elgiganten Uppsala möts man av en värld av elektronik. Från de senaste TV-apparaterna och spelkonsolerna till ett omfattande utbud av datorer och tillbehör, finns det något för varje teknikbehov. Dessutom erbåller butiken en omfattande avdelning för vitvaror och hushållsapparater, vilket gör det till en one-stop shop för konsumenterna.

Kundservice och Rådgivning

Kundservicestår i centrum på Elgiganten Uppsala. Personalen är känd för sin expertis och vänlighet, och de är alltid redo att hjälpa till med rådgivning eller att besvara frågor. Oavsett om det gäller att välja rättsmartphoneeller att förstå de senastesmart home-lösningarna, kan besökarna förvänta sig professionell hjälp. Läs artikeln om ämnet Elgiganten Malmö här.

Elgiganten Uppsala – Din Destination för Elektronik och Mer

Elgiganten har etablerat sig som en av de främsta destinationerna för hemelektronik och vitvaror i Uppsala. Med ett brett sortiment som täcker allt från de senaste smarttelefonerna till energieffektiva kylskåp, är det en butik som välkomnar teknikentusiaster och hushåll som söker kvalitetsprodukter. Butiken är lättillgänglig, belägen nära handelsområden och med goda kommunikationsmöjligheter, vilket gör det enkelt för kunderna att besöka.

 1. Elgiganten är en ledande butik för hemelektronik och vitvaror i Uppsala.
 2. Erbjuder ett omfattande utbud av produkter inklusive de senaste smarttelefonerna och energieffektiva kylskåp.
 3. Butiken är strategiskt belägen nära handelsområden med utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Service och Reparationer

Utöver försäljning erbjuderElgiganten Uppsalaockså en serviceavdelning där kunder kan få hjälp medreparationeroch underhåll av sina produkter. Oavsett om det är en sprucken skärm på din smartphone eller ett problem med din laptop, kan deras tekniker erbjuda snabb och pålitlig service. Här finns en artikel på samma tema: Elgiganten Västerås.

Online Shopping och Click & Collect

För de som föredrar att handla från bekvämligheten av sitt eget hem erbjuder Elgiganten även en omfattande onlinebutik. Med tjänsten Click & Collect kan kunderna välja att köpa produkter online och sedan hämta dem i Uppsala-butiken, ofta inom loppet av en timme efter beställning.

Återvinning och Miljöhänsyn

I linje med sitt ansvar för miljön erbjuder Elgiganten en återvinningsstation där kunder kan lämna sina gamla elektronikprodukter. Detta initiativ underlättar för kunderna att bidra till en mer hållbar framtid och säkerställer att produkterna hanteras på ett miljövänligt sätt.
Elgiganten i Uppsala erbjuder ett brett utbud av hemelektronik och vitvaror med kunnig personal och bra service.

Events och Produktlanseringar

Elgiganten Uppsala är också platsen för spännande events och produktlanseringar. Kunderna har möjlighet att delta i olika aktiviteter, såsom produkttester och tävlingar, vilket ger en extra dimension till shoppingupplevelsen. Det är ett utmärkt tillfälle att hålla sig uppdaterad med de senaste tekniktrenderna.

Sammanfattning

Elgiganten Uppsala erbjuder en helhetsupplevelse för alla som är intresserade av elektronik och hushållsprodukter. Med en kombination av ett omfattande produktsortiment, expertis inom kundservice, konkurrenskraftiga priser och engagemang för miljön, är det en destination värd att besöka för alla teknikälskare och smarta konsumenter.