Introduktion till Jula Gävle

Jula Gävle är en populär destination för alla som älskar att fixa, bygga och förbättra hemmet eller sommarstugan. Butiken erbjuder ett omfattande sortiment av verktyg, byggmaterial, trädgårdsprodukter och mycket mer.

Med ett bekvämt läge och generösa öppettider är Jula i Gävle en välbesökt plats för både hemmafixare och proffs.

Jula Gävle – En Guide Till Shoppingupplevelsen

 • Verktyg
  • Handverktyg
  • Elverktyg
  • Mätinstrument
 • Byggmaterial
  • Trävaror
  • Byggplattor
  • Isolering
 • Trädgårdsprodukter
  • Trädgårdsredskap
  • Utemöbler
  • Plantor och frön

Relevant Fakta om Jula Gävle

Sortiment Öppettider Läge
Verktyg, byggmaterial, trädgårdsprodukter Måndag-Fredag: 07:00-20:00, Lördag-Söndag: 09:00-18:00 Gävle, nära shoppingområdet

Vad du kan förvänta dig av sortimentet

Julas sortiment är brett och väl anpassat för att tillgodose behoven hos olika typer av kunder. Från hand- och elverktyg till fritidsartiklar, belysning, och hem- och hushållsprodukter, finns det något för alla. De erbjuder även säsongsspecifika varor som julbelysning under vintermånaderna och trädgårdsmöbler när våren nalkas.

Service och Kundbemötande

Kundservice är en stolthet för Jula Gävle, där man strävar efter att ge kunderna en hjälpsam och informativ upplevelse. Butikens medarbetare är kända för att vara kunniga och vänliga, alltid redo att hjälpa till med råd och tips för olika projekt. Detta skapar en välkomnande atmosfär som uppskattas av besökarna.

Priser och Erbjudanden

Prisvärdhet är en av de stora fördelarna med att handla på Jula. Butiken har regelbundna kampanjer och erbjudanden som gör det möjligt för kunderna att göra riktiga fynd. Genom att prenumerera på Julas nyhetsbrev eller följa dem på sociala medier kan man hålla sig uppdaterad om de senaste rabatterna och specialerbjudandena.

Online-shopping och Hemleverans

För de som föredrar att handla från bekvämligheten av sitt eget hem erbjuder Jula ävenonline-shoppingmed möjlighet tillhemleverans. Detta är ett utmärkt alternativ för de som inte har möjlighet att besöka butiken personligen eller som bor i andra delar av landet. Liknande artikel Jula butik Visby.

Återvinningsstation och Miljötänk

Jula Gävle tar även sittmiljöansvarpå allvar genom att tillhandahålla enåtervinningsstationdär kunder kan lämna in uttjänta elektronikprodukter och batterier. Detta initiativ visar på företagets engagemang för en hållbar framtid och dess vilja att underlätta för kunderna att göra miljövänliga val. Läs även artikeln Jula butik Östersund.

Lojalitetsprogram och Kundklubb

Genom att bli medlem i Julas kundklubb kan man ta del av ytterligare förmåner såsom bonuspoäng på alla köp, specialinbjudningar till event och exklusiva rabatter. Det är enkelt och kostnadsfritt att gå med, och man kan snabbt börja tjäna poäng som kan användas vid framtida köp.

Plats och Tillgänglighet

Jula Gävle är centralt beläget med goda kommunikationsmöjligheter, vilket gör det lätt att ta sig till butiken både med egen bil och kollektivtrafik. Det finns gott om gratis parkeringsplatser direkt utanför butiken, vilket underlättar för de som handlar tunga eller skrymmande varor.

Utforska Jula Gävle – Din Ultimata Hantverksmarknad

Jula Gävle är en verklig skattkista för alla hantverksentusiaster och DIY-proffs. Med sitt omfattande sortiment av verktyg, byggmaterial, och trädgårdsprodukter, står Jula Gävle ut som en central punkt för alla dina projektbehov. Oavsett om du är i startgroparna för att renovera köket, vill ge din trädgård ett lyft, eller bara behöver något smått och gott för ditt hem, är Jula i Gävle platsen att besöka. Dess lättillgängliga läge och flexibla öppettider gör att du kan planera ditt besök när det passar dig bäst, och personalens expertis säkerställer att du får den hjälp du behöver.Jula Gävle erbjuder ett brett sortiment av verktyg, maskiner och hemprodukter för gör-det-självare och hantverkare.

 1. Jula Gävle är en populär shoppingdestination för hemmafixare och yrkesproffs.
 2. Butiken erbjuder ett omfattande sortiment av verktyg, byggmaterial och trädgårdsprodukter.
 3. Med sitt bekväma läge och generösa öppettider, är Jula Gävle lättillgängligt för alla.
 4. Personalen på Jula är kunnig och redo att hjälpa till med dina projektbehov.