Om Jula Östersund

Välkommen till Jula i Östersund: Din One-Stop Shop för Hem, Fritid och DIY-Projekt. Jula i Östersund är en del av den välkända svenska kedjan som erbjuder ett omfattande sortiment för hemmafixare, hantverkare, och fritidsentusiaster.

Med sin välplacerade butik, erbjuder Jula i Östersund allt från verktyg och maskiner till fritidsartiklar och trädgårdsprodukter.

Den här butiken har blivit en favorit bland lokalbefolkningen tack vare sitt breda utbud och konkurrenskraftiga priser. Kundservice är en prioritet, och personalen är alltid redo att hjälpa till med expertis och vägledning.

Varför Välja Jula Östersund?

 • Brett Sortiment
  • Verktyg för alla typer av projekt
  • Maskiner för både inomhus- och utomhusbruk
  • Fritidsartiklar för en aktiv livsstil
  • Trädgårdsprodukter för ditt gröna utrymme
 • Konkurrenskraftiga Priser
  • Regelbundna erbjudanden och kampanjer
  • Prisvärdhet för kvalitetsprodukter
 • Exceptionell Kundservice
  • Kunnig personal som erbjuder hjälp och rådgivning
  • Serviceinriktad inställning

Jula Östersund i Siffror

Aspekt Information
Plats Östersund, Sverige
Produktkategorier Verktyg, Maskiner, Fritidsartiklar, Trädgårdsprodukter
Fokus Kundservice, Produktutbud, Prissättning
Målgrupp Hemmafixare, Hantverkare, Fritidsentusiaster

Produktsortiment och Tjänster

I Jula Östersund hittar kunderna en mångfald av produkter som täcker nästan alla tänkbara behov för hemmet och fritidsaktiviteter. Det spelar ingen roll om du är ute efter en ny grill, verktyg för nästa renoveringsprojekt, eller utrustning för camping – Jula har det du behöver. Dessutom erbjuder de tjänster såsom maskinuthyrning och skärslipning, vilket gör butiken till en fullserviceanläggning för alla dina projekt.

Plats och Tillgänglighet

Beläget i hjärtat av Östersund, är Jula lättillgängligt för alla som bor i eller besöker regionen. Butiken har goda parkeringsmöjligheter, vilket gör det enkelt för kunderna att transportera hem sina varor. För de som föredrar kollektivtrafik finns det flera busslinjer som stannar i närheten, vilket gör det bekvämt att komma till och från butiken.

Öppettider och Flexibilitet

Jula Östersund erbjuder generösa öppettider för att passa de flesta människors scheman, inklusive kvällar och helger. Detta ger kunderna flexibilitet att besöka butiken när det passar dem bäst. Aktuell information om öppettider finns alltid tillgänglig på Julas officiella hemsida, vilket gör det lätt för kunderna att planera sina besök.

Specialerbjudanden och Kampanjer

Regelbundna kampanjer och specialerbjudanden är en del av Julas kundlojalitetsstrategi. Kunderna i Östersund kan dra nytta av veckovisa reklamblad, säsongsmässiga reor och medlemsexklusiva rabatter. Genom att prenumerera på Julas nyhetsbrev eller bli medlem i kundklubben kan kunderna få tillgång till de senaste erbjudandena direkt i sin inbox eller app.

Online Shopping och Hemleverans

För de som föredrar att handla från bekvämligheten av sitt eget hem erbås även möjligheten att köpa Julas produkter online. Med en användarvänlig webbplats och snabb hemleverans, är det enkelt för kunderna i Östersund att handla online. Det finns även möjlighet att välja tjänsten ”klicka och hämta”, där kunderna kan hämta upp sina onlinebeställningar direkt i butiken.

Engagemang för Hållbarhet

Julaär engagerade i hållbarhetsfrågor och arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan. Butiken i Östersund är inget undantag, där kunderna kan hitta miljövänliga produkter och lösningar. Genom att välja Jula bidrar kunderna också till ett mer hållbart samhälle, då företaget ständigt strävar efter att förbättra sina processer och produkter. Läs mer om Jula butik Umeå här.

Kundservice och Support

Utmärkt kundservice är kärnan i Julas verksamhet. I Östersund kan kunderna förvänta sig professionell hjälp och rådgivning från kunnig personal. För ytterligare support erbjuder Jula olika kanaler som kundtjänst via telefon och e-post, samt hjälpsamma guider och FAQ-sektioner på deras hemsida.Jula Östersund erbjuder ett brett sortiment av verktyg, byggmaterial och fritidsprodukter för hemmafixare och proffs.

Välkommen till Jula i Östersund – En Värld av Möjligheter för Hem, Fritid och DIY-Projekt

Julai Östersund är en del av den välkända svenska kedjan som erbjuder ettomfattande sortimentför hemmafixare, hantverkare, och fritidsentusiaster. Med sin välplacerade butik, erbjuder Jula i Östersund allt frånverktyg och maskinertillfritidsartiklarochträdgårdsprodukter. Den här butiken har blivit en favorit bland lokalbefolkningen tack vare sittbreda utbudochkonkurrenskraftiga priser. Kundservice är enprioritet, och personalen är alltid redo att hjälpa till medexpertis och vägledning. Liknande artikel Jula butik Visby.

 1. Jula i Östersund är en del av en välkänd svensk kedja.
 2. Butiken erbjuder ett omfattande sortiment för hemmafixare, hantverkare, och fritidsentusiaster.
 3. Bland sortimentet finns verktyg, maskiner, fritidsartiklar och trädgårdsprodukter.
 4. Butiken är populär för sitt breda utbud och konkurrenskraftiga priser.
 5. Kundservice och tillgänglig personal med expertis är en central del av Jula i Östersunds affärsfilosofi.