Att äta god mat i trevligt sällskap hör till livets glädjeämnen. Som cateringleverantör är det vår uppgift att bidra till den känslan, oavsett om det handlar om en liten middag eller ett stort kalas. Vi vill att maten ska vara i fokus och ge minnen för livet. Besök denna sida för catering i Stockholm.

Lokala råvaror

Genom att jobba med småskaliga lokala producenter kan vi erbjuda råvaror i säsong direkt från odlare och uppfödare i närområdet. Det ger unika smaker och bidrar samtidigt till en hållbar utveckling.

Personlig touch

Inget evenemang är det andra likt och vi lägger stor vikt vid att skapa en personlig touch utifrån kundens önskemål. Flexibilitet och kreativitet är ledord när vi planerar mat och dryck.

För att kunden ska få det så enkelt som möjligt erbjuder vi gärna helhetslösningar. Det innebär att vi tar hand om allt från att duka upp till att städa efteråt. På det viset kan kunden vara gäst på sitt eget kalas.

Kunniga kockar

Våra kockar har gedigen erfarenhet av festmat och banketter. De kan konsten att laga mat i större mängder utan att tappa kvalitet. Dessutom gillar de utmaningen i att leverera goda smaker till många samtidigt. Lika viktigt som maten är personalen som serverar den. Våra servitriser och servitörer vet hur man skapar god stämning och får gästerna att känna sig välkomna. Ett leende smittar!

Lokalkännedom

Eftersom vi är verksamma i Stockholm har vi mycket god kännedom om olika eventlokaler i staden. Det gör att vi enkelt kan anpassa oss och våra lösningar efter de förutsättningar som råder.

Till sist handlar allt om helhetsintrycket – att mat, dryck, lokal och bemötande samspelar så att gästerna får en minnesvärd upplevelse. Det är vår främsta drivkraft!